Vill du bli uppringd?

Ange det telefonnummer vi ska ringa dig på så kommer vi höra av oss inom kort.

Prova gratis i 30 dagar

Skulle du inte vara nöjd med Tidrapport24 kan du avsluta abonnemanget inom 30 dagar och det kostar dig inte en krona. Tidrapport24 har endast nöjda kunder och det säkerställer vi med att inte ha någon bindningstid.

tidrapportering
Kontakt
Om Tidrapport24 ⤽
Priser
Funktioner ⤽

Elektronisk personalliggare ingår kostnadsfritt

Slipp införskaffa dyr ID06 utrustning


Testa T24 gratis
Hur fungerar det?
tidrapportering
"Denna elektroniska personalligare är perfekt för oss eftersom vi har många projekt igång samtidigt. Att införskaffa en ID06 läsare för varje arbetsplats var inte ett alternativ för oss."
Björn Filippini - F&M Bygg AB

Checka in/ut via din mobiltelefon

Med vår personalliggare checkar du enkelt in/ut via din mobiltelefon och slipper således införskaffa dyra ID06 läsare. Med Tidrapport24 har du med dig personalliggaren i din ficka för snabb åtkomst oavsett vilken byggarbetsplats du befinner dig på. När du skapar konto åt dina underleverantörer skickas en inbjudan per SMS som kostnadsfritt kan checka in/ut i din personalliggare. Personalliggaren ingår i ett paket tillsammans med vår tidrapportering.

Kontakta oss gärna!

Vår fantastiska kundsupport är redo att hjälpa dig så tveka inte att ringa eller maila oss om du har frågor eller vill få hjälp med att komma igång.

040-608 42 20

Bli uppringd