Vill du bli uppringd?

Ange det telefonnummer vi ska ringa dig på så kommer vi höra av oss inom kort.

Prova gratis i 30 dagar

Skulle du inte vara nöjd med Tidrapport24 kan du avsluta abonnemanget inom 30 dagar och det kostar dig inte en krona. Tidrapport24 har endast nöjda kunder och det säkerställer vi med att inte ha någon bindningstid.

tidrapportering
Kontakt
Om Tidrapport24 ⤽
Priser
Funktioner ⤽

Hej på dig!

Vi är en grupp människor med passion för att effektivisera företag


Testa T24 gratis
Hur fungerar det?

Detta är Tidrapport 24

Tidrapport 24, även kallat T24, är ett tidrapporteringsprogram skapat av ITBMedia som är en Reklambyrå med ambitionen att bygga långvariga, trygga & trogna kundrelationer. När vi utformade Tidrapport24 hade vi hela tiden i åtanke att det skulle vara enkelt att använda. Detta i kombination med en attraktiv design samt ovärderliga funktioner var en självklarhet för vår produkt.

Vad skiljer oss från övriga?

Den stora skillnaden mellan oss och våra konkurrenter är att vi på ett kostnadseffektivt sätt anpassar Tidrapport24 vid behov så det passar er och ert sätt att arbeta. Vi utgår från en grundmall och implementerar, vid behov, speciallösningar tillsammans med er. Vi värderar våra kundrelationer högt och ni får därför en personlig kontakt hos oss. På så sätt säkerställer vi bästa möjliga support och kundrelation.

Vi är stolta över att kunna säga att vi har 100% nöjda kunder. Vi har nämligen ingen bindningstid. Är man inte nöjd med oss ska man kunna lämna.

Kontakta oss gärna!

Vår fantastiska kundsupport är redo att hjälpa dig så tveka inte att ringa eller maila oss om du har frågor eller vill få hjälp med att komma igång.

040-608 42 20

Bli uppringd