Vill du bli uppringd?

Ange det telefonnummer vi ska ringa dig på så kommer vi höra av oss inom kort.

Prova gratis i 30 dagar

Skulle du inte vara nöjd med Tidrapport24 kan du avsluta abonnemanget inom 30 dagar och det kostar dig inte en krona. Tidrapport24 har endast nöjda kunder och det säkerställer vi med att inte ha någon bindningstid.

tidrapportering
Kontakt
Om Tidrapport24 ⤽
Priser
Funktioner ⤽

Testa gratis i 30 dagar

Vi är övertygade om att du kommer älska vårt tidrapporteringsprogram. Om detta mot förmodan inte skulle gälla just dig ska du inte behöva betala något heller. Testa oss gratis i 30 dagar, helt utan förbehåll. Efter dessa 30 dagar övergår du som avtalskund och abonnemanget löper vidare utan bindningstid.Skapa konto
Pris per användare
90 SEK per månad
Minsta deb - 499 SEK per månad vilket inkluderar 5 användare
tidrapportering
Ingen startkostnad
tidrapportering
Ingen bindningstid
tidrapportering
Tidrapportering
tidrapportering
Elektronisk personalliggare

Ingen startkostnad, ingen bindningstid

Vi erbjuder vår tjänst utan startkostnad och bindningstid av den enkla anledning att vi är säkra på vad vårt program går för och skulle det mot förmodan inte leva upp till någons förväntningar ska man kunna lämna oss. På så sätt säkerställer vi att vi har 100% nöjda kunder vilket vi värdesätter högt.


tidrapportering
"Vi sparar mycket tid och får bättre koll på vår verksamhet med enkel och smidig tidrapportering. Vi rekommenderar starkt Tidrapport24"
Ola Svensson - Svensson & Son Måleri AB
tidrapportering
"Vi på Green Landscaping är väldigt nöjda. Det administrativa arbetet har underlättat mycket nu när vi får timmar och material rakt in i systemet."
Katarina Gedda - Green Landscaping AB
tidrapportering
"Tidrapport24 har underlättat väldigt mycket för oss och det administrativa jobbet går mycket snabbare. Vi använder både tidrapporteringen och den elektronisk personalliggaren."
Björn Filippini - F&M Bygg AB
tidrapportering
Projekthantering
tidrapportering
Tidrapporter
tidrapportering
Fotodokumentation
tidrapportering
Full kontroll
tidrapportering
Spara tid & pengar
tidrapportering
Enkelt & smidigt

Kontakta oss gärna!

Vår fantastiska kundsupport är redo att hjälpa dig så tveka inte att ringa eller maila oss om du har frågor eller vill få hjälp med att komma igång.

040-608 42 20

Bli uppringd