Vill du bli uppringd?

Ange det telefonnummer vi ska ringa dig på så kommer vi höra av oss inom kort.

Prova gratis i 30 dagar

Skulle du inte vara nöjd med Tidrapport24 kan du avsluta abonnemanget inom 30 dagar och det kostar dig inte en krona. Tidrapport24 har endast nöjda kunder och det säkerställer vi med att inte ha någon bindningstid.

tidrapportering
Kontakt
Om Tidrapport24 ⤽
Priser
Funktioner ⤽

Vad säger våra kunder om oss?

Våra kunders omdöme betyder allt för oss


Testa T24 gratis
Hur fungerar det?
tidrapportering
"Tidrapport24 har underlättat och effektiviserat rapporteringen av arbetstid för samtliga på vårt företag. Framförallt kan ekonomiavdelningen med enstaka knapptryck få fram fina sammanställningar för både projekt och medarbetare."
Jonas Karlsryd - Fastighets AB Trianon
tidrapportering
"Vi på Green Landscaping är väldigt nöjda. Det administrativa arbetet har underlättat mycket nu när vi får timmar och material rakt in i systemet."
Katarina Gedda - Green Landscaping AB
tidrapportering
"Det har aldrig varit enklare att sammanställa utdrag för fakturering samt underlag för löner till våra 30+ anställda som det är nu när vi använder Tidrapport24."
Carl-Filip Waern - KS Connect AB
tidrapportering
"Vi sparar mycket tid och får bättre koll på vår verksamhet med enkel och smidig tidrapportering. Vi rekommenderar starkt Tidrapport24"
Ola Svensson - Svensson & Son Måleri AB
tidrapportering
"Tidrapport24 har underlättat väldigt mycket för oss och det administrativa jobbet går mycket snabbare. Vi använder både tidrapporteringen och den elektronisk personalliggaren."
Björn Filippini - F&M Bygg AB

Kontakta oss gärna!

Vår fantastiska kundsupport är redo att hjälpa dig så tveka inte att ringa eller maila oss om du har frågor eller vill få hjälp med att komma igång.

040-608 42 20

Bli uppringd