3 steg mot en smartare tidrapportering

Våra användare sparar tid varje dag med Tidrapport24
Tidrapportering

Tidrapportering

Genom att digitalisera verksamhetens olika delar kommer ni märka en ökad effektiviteten. Med ett tidrapporteringssystem där ni tidrapporterar direkt i en app sparar man mycket tid. Ni slipper penna och papper, borttappade lappar och all oreda som många menar att ett analogt tidrapporteringssystem resulterar i.

Med Tidrapport24 får man marknadens bästa tidrapporteringssystem till ett rimligt pris. Vår fördel är att vi ligger i framkant när det kommer till de tekniska lösningarna. Vi uppdaterar ständigt vårt system för att kunna erbjuda ett väloptimerat verktyg som passar era behov. För oss är det viktigt att hela tiden lyssna på önskemål som vi kan implementera i verktyget.

9 av 10 användare menar att de sparar flera timmar i veckan genom att använda Tidrapport24. Detta främst eftersom de slipper tänka på var de varit, hur länge de var där och så vidare. Nu har man alla tidregistreringar direkt i telefonen. Med ett klick tidrapporterar man och därefter kan man fortsätta med det som verkligen betyder något.

Testa funktion
Varför?

Appen underlättar

Detta är appen som passar alla branscher. Bygg, kontor, bemanning eller städ? Tidrapport24 gör jobbet och är anpassningsbart.

Hur?

Upptäck fördelarna

Genom att ansöka om att få prova Tidrapport24 påbörjar du företagets resa mot en effektivare arbetsdag. Detta är projektverktyget som ger er total kontroll.

Upptäck mer?

Prova gratis

Prova tidrapporteringssystemet helt gratis och upptäck alla fördelar med systemet. Det är ett enkelt, effektivt och kraftfullt verktyg.