3 steg mot en smartare tidrapportering

9 utav 10 användare sparar tid varje dag med Tidrapport24
Tidrapportering

Tidrapportering

Genom att digitalisera verksamhetens olika delar borde ni succesivt se en skillnad på effektiviteten. Med ett tidrapporteringssystem där ni tidrapporterar direkt i appen sparar man mycket tid. Ni slipper penna och papper, bortappade lappar och all oreda som många menar att ett analogt tidrapporteringssystem resulterar ut.

Med Tidrapport24 får man marknadens nyaste tidrapporteringssystem till ett rimligt pris. Fördelen med detta är att vi ligger i framkant när det kommer till de tekniska lösningarna. Vi uppdaterar ständigt vårt system för att kunna erbjuda ett väloptimerat verktyg som passar era behov. För oss är det viktigt att hela tiden lyssna på önskemål som vi sedan kan implementera i verktyget.

9 utav 10 användare menar att de sparar flera timmar i veckan genom att använda Tidrapport24. Detta främst eftersom de slipper tänka på var de varit, hur länge de var där och så vidare. Nu har de alla tidregistreringar direkt i telefonen. Med ett klick tidrapporterar man och därefter kan man fortsätta med det som verkligen betyder något.

Testa funktion
Varför?

Appen underlättar

Detta är appen som passar alla branscher. Bygg, kontor, bemanning eller städ? Tidrapport24 gör jobbet och är anpassningsbart.

Hur?

Upptäck fördelarna

Genom att ansöka om att få prova Tidrapport24 påbörjar du företagets resa mot en effektivare arbetsdag. Detta är projektverktyget som ger er total kontroll.

Upptäck mer?

Prova gratis

Prova tidrapporteringssystemet helt gratis och upptäck själv alla fördelar med systemet. Det är ett enkelt, effektivit och kraftfullt verktyg.