Tidrapportering

Det ska vara enkelt att rapportera sin tid.

Genom att digitalisera verksamhetens olika delar kommer ni märka en ökad effektiviteten. Med ett tidrapporteringssystem där ni tidrapporterar direkt i en app sparar man mycket tid. Ni slipper penna och papper, borttappade lappar och all oreda som många menar att ett analogt tidrapporteringssystem resulterar i.

Senior man med ipad
Kvinna med ipad

Tillgänglighet.

Ålder och bransch spelar ingen roll när ni använder Tidrapport24. Systemet är utvecklat och testat med alla olika åldersgrupper. 

Admin har bra överblick på hur och var de anställda arbetar.

Med Tidrapport24 får man marknadens bästa tidrapporteringssystem till ett rimligt pris. Vår fördel är att vi ligger i framkant när det kommer till de tekniska lösningarna. Vi uppdaterar ständigt vårt system för att kunna erbjuda ett väloptimerat verktyg som passar era behov. För oss är det viktigt att hela tiden lyssna på önskemål som vi kan implementera i verktyget.


9 av 10 användare menar att de sparar flera timmar i veckan genom att använda Tidrapport24. Detta främst eftersom de slipper tänka på var de varit, hur länge de var där och så vidare. Nu har man alla tidregistreringar direkt i telefonen. Med ett klick tidrapporterar man och därefter kan man fortsätta med det som verkligen betyder något.